MONOGÁMIA VS KÚ**LÁJK? I IstenEst S02E01

Publicat pe 8 mar. 2021
Vizionare 281 096
289

A műsor termékmegjelenítést tartalmaz!

Az IstenEst a televízió és a ROworlds határán elhelyezkedő formátum, amelyben tabuk nélkül beszélünk a legtrendibb közéleti- és internet népét aktuálisan lázban tartó témákról, szórakoztató és hiteles formában. Szókimondó, humoros, provokatív olykor megbotránkoztató tartalmat tervezünk, sztárvendégekkel, szakemberekkel, hétköznapi hősökkel és különleges zenei prodokkal. Az IstenEst állandó résztvevői: Fluor Tomi, Járai Máté és Marics Peti.

Küldjetek feedbacket és osszátok a tartalmakat, ugyanis azok közül akik ezt megteszik, egy valakit kiválasztunk, akinek a képe kikerül egy hétre a stúdió dicsőségfalára!!

Kontakt: istenest@istenesbence.hu

Host és kreatív producer: Istenes Bence
Szereplők: Fluor Tomi, Járai Máté, Marics Peti
Hang: Kiss Dani, Brucker Bence - ysound.hu/
Operatőr: Székelyhidi Márk, Kapitány
Vágó: Székelyhidi Márk
Arculat: Tas
Építész: Elek Norbi
Köszönet Hajdu Barbinak a stúdió tervezésének kivitelezésében

Íróasztal: mobelkunst.hu/
Festmények: youngart.hu/

Az IstenEst hivatalos oldalai:
Insta: istenest_of...
Facebook: IstenEst​

IstenesBence
Comentarii  
 • Eva Szalmasy

  Eva Szalmasy

  Acum 21 o Zi

  Baromság a nyitott kapcsolat, elég egy olyan eset, amikor az egyik vagy a másik beleszeret az aktuális szeretőjébe és akkor a férj vagy a feleség lapátra van téve, az előtte felépített évek mennek a kukába, a házastársak között megszűnik a véd és dac szövetség, a bizalom és a felépített kapcsolat...

 • Eva Szalmasy

  Eva Szalmasy

  Acum 21 o Zi

  Ki az a hülye gyerek oldalt, aki még beszélni sem tud?

 • gabor urogi

  gabor urogi

  Acum lună

  #stepmom

 • Gabriella Szabó

  Gabriella Szabó

  Acum lună

  Na jól van

 • TREND PALOS

  TREND PALOS

  Acum lună

  Bence! Paul Street (https://www.youtube.com/watch?v=hufFncZxF2Y) és Puzsér OKvetlen! Mielőbb! Köszi.👍🙏

 • Dani Kalmár

  Dani Kalmár

  Acum 2 luni

  Fluor képben van

 • Timea Puskás

  Timea Puskás

  Acum 2 luni

  🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

 • BRNR PTR

  BRNR PTR

  Acum 2 luni

  Első nő az életemben az anyukám! Hát meghaltam 😂

 • Enikő Sándor

  Enikő Sándor

  Acum 2 luni

  Őszintén remélem, hogy nem arra tart a világ, amiről beszélnek a résztvevők..

 • Patricia Mester

  Patricia Mester

  Acum 2 luni

  Èn 17 èv utàn mindig bejelentem a fèrjemnek,amikor ùjra szerelmes vagyok belè😂❤

 • Rolaxtion-Gaming

  Rolaxtion-Gaming

  Acum 2 luni

  Nem is tudom mikor láttam utoljára egy ennyire szórakoztató műsort! Tényleg értelemmel teli beszélgetések, egészséges és egyáltalán nem kínos érzést kiváltó humoros és/vagy komoly témák. Sose kerüljön TV-be az ilyesmi! Itt Youtube-on nagyon szívesen és minden részt izgatottan várva követem majd ezek után ezt a műsort Bence. Gratulálok hozzá!

 • Iván Vörös

  Iván Vörös

  Acum 2 luni

  Nem lenne rossz ez a Járai nélkül!

 • Szandra Ágnes Fekete

  Szandra Ágnes Fekete

  Acum 2 luni

  Azt se tudtam mi az a k***lájk, de valamiért szembe jött Fluor Tomi instája, legörgettem egy ideig (mert tök jó tartalmakat oszt meg), és a harmadik lájknál beugrott, hogy hajnali 3, én a Fluor Tomi instáját lájkolgatom, jesszus, ez a k***lájk.. Úgyhogy köszi srácok, ezentúl már lájkolni se merek...

 • Gergő Novák

  Gergő Novák

  Acum 2 luni

  Mi ez a szar?

 • Andrea Németh

  Andrea Németh

  Acum 2 luni

  annyira király amit csinátok. Imadom,hogy mindig lehet a videoidon nevetni :) köszi.

 • Ádám Laczkó

  Ádám Laczkó

  Acum 2 luni

  Nézzétek meg a Nyitva című filmet, és vonjátok le a tanulságot. 😉

 • Lőrinc Burai

  Lőrinc Burai

  Acum 2 luni

  Haat egyszerűen imádom petit😍😍😍😍

 • Gábor Barta

  Gábor Barta

  Acum 2 luni

  Jó volt az Istenes, vendégek is.
  De a fiatal srác, nagyon gyerekes volt, már már idegesítően.
  A többi vendég szupi volt!

 • Renáta Kainráth

  Renáta Kainráth

  Acum 2 luni

  Ma már szerencsére egy nő értéke nem a szüzességébén rejlik...és egy nő is tud érzelemmentesen szexelni 😊

 • Laura &Sheila Channel

  Laura &Sheila Channel

  Acum 2 luni

  Szuper téma

 • Mondó Igaz

  Mondó Igaz

  Acum 2 luni

  Mivel nem szeretek alaptalanul véleményt alkotni semmitől, így rászántam egy kis időt erre a videóra is, az első 10 percben tulajdonképpen semmi nem történt, csak nevetgéltek össze-vissza, most sem világos teljesen, hogy mik voltak azok a viccek vagy poénok, amin nevetni kellett volna... De ez még egy kocsmában is alacsony szintvonal. Ebben az egészben csak az a borzalmas, hogy ezek a semmi emberek ezért a valamiért pénzt is kapnak.
  Továbbá, hol van a szájmaszk? Szerintem a másfél méteres távolság sem stimmel. ...és kézfertőtnenítés sem volt, mikor bejött a másik 3 semmi ember.
  Aztán a 15-dik percig sem történt semmi említésreméltó dolog. Tehát elképzelni is nehéz, hogy ez a videó valakinek is leköti a figyelmét akár 1 percre is.
  Ekkora nagy szerencsétlen sz.*rt kár feltenni a netre, mert csak folgalja a hasznos sávszélességet... :-)

 • Borka-Kiss Attila Niko

  Borka-Kiss Attila Niko

  Acum 2 luni

  Ez szenzációsra sikerült! Komoly témákról tartalmasan mégis könnyedén!!! Le a kalappal! A Friderikusz műsorral kapcsolatban csak annyit,hogy még soha nem láttam még ilyen őszinte mély érzésű beszélgetést! Tv történelmet írtatok Adéllel s szerintem évtizedekig nem lesz ebből a szempontból követőtök! Nagyok voltatok! A megcsalásról csak annyit,hogy egy gyors numera érzelem nélkül jobb mint amikor valaki hűséges de másról fantáziál! Ha érzelmileg hozzád kötődik akkor,hogy félrelép,az csak egy kaland! Az csak egy baszás s nem szeretkezés! Gratulálok Nektek! Csak így tovább! Nagyon nagyok vagytok! Hatalmas gratula!

 • Ébredő Szexualitás Blog

  Ébredő Szexualitás Blog

  Acum 2 luni

  Kúrólájk? :D Ma is tanultam valamit.

  • Bandi Mónika

   Bandi Mónika

   Acum 2 luni

   🤣🤣👍

 • Warrior48

  Warrior48

  Acum 2 luni

  23:06!!

 • Orad E.

  Orad E.

  Acum 2 luni

  Szóval 20 évvel ezelőtti Stefan Raab.. Imádtam 😂😅

 • Zacc

  Zacc

  Acum 2 luni

  Peti túl messze van a többiektől. Azt a fotelt előrébb hoznám.

 • Zacc

  Zacc

  Acum 2 luni

  26:34 Nézzétek Peti arcát.... Szegényt egy kicsit "megalázták".

 • Zsuzsanna Mészáros

  Zsuzsanna Mészáros

  Acum 2 luni

  Női résztvevőt is kérünk!

 • Barbara Raska

  Barbara Raska

  Acum 2 luni

  lehetne ha meghallgatnátok mindenkit amikor beszélnek és nem rögtön beleszólni haha

 • Judit Bognár

  Judit Bognár

  Acum 2 luni

  Igazából jó pár napja már, hogy megnéztem ezt a videót, és azóta is sokszor előjön a fejemben, és elgondolkozom rajta... Nagyrészt szomorúnak tartom, hogy ma már annyit sem ér a szerelem, hogy a legalapvetőbb áldozatot is meghozzuk érte,vagyis, hogy hűségesek maradjunk. Én Tomi érvével sem tudok egyet érteni, mi szerint régen könnyű volt, mert egy utcában laktak az emberek, és könnyű volt nem megcsalni a másikat. Most néztem meg a The Right Stuff című sorozatot, amelynek bár nem ez a fő témája, mégis elég erőteljesen megjelenik benne, hogy azért az '50-es-'60-as évek Amerikájában is sok volt a félrelépés. Tehát, akinek számít a házastársi hűség, annak a 2020-as években is fontos lesz. Lassan hat éve van tartós kapcsolatom, és én is érzem, hogy nem ugyanolyan, mint az első hetekben, de ez egy természetes folyamat. Én a hasamban repkedő pillangókért vagy néhány perc gyönyörért, nem cserélném el azt az érzelmi biztonságot, amelyet nap, mint nap megélek. Az is tény, hogy tenni, dolgozni kell egy kapcsolatért, oda kell figyelnünk magunkra és a másikra egyaránt, újra és újra el kell csábítani is a másikat, így nem alszik ki a tűz. Én alapvetően bírom Adélt és Bencét, mert szerintem nagyon szerethetőek, és az, ahogy a gyerekeikkel bánnak csodálatos, de én most úgy látom, hogy hagyniuk kellett volna még időt magukra, hogy ketten éljenek át még sok kalandot mielőtt gyermeket vállalnak. Ettől függetlenül szorítok nekik, csak rossz látni, hogy egy Járai Mátéék féle kapcsolat van példaként állítva, és nem mondjuk egy Epres Panni, aki lassan egy éve, hogy elvesztette a férjét, de a szerelem még mindig ugyanolyan erős. És számomra ez az etalon, ez a fajta megbontathatatlan egység, és szövetség, amit még akár a halál sem tud megtörni. (Nyilván , ez egy sarkos példa, de pont ezért jól érzékelhető a különbség).

 • Mildred Plotka

  Mildred Plotka

  Acum 2 luni

  Hát ez szomorú hogy korunk férfi “influencerei” nem tudjàk hosszú távú monogám kapcsolatban elképzelni az életüket 😥😥 Ott kezdődik a baj, hogy szexuális vágyakkal tekint ma már mindenki mindenkire. Először a szemen keresztül a fejben, gondolatokban fogan meg a hűtlenség, utána csak tettekben. Fejben kell megállítani a dolgokat... Ha itt meg lenne állítva a dolog, hogy senki másra, csak a választottadra nézel vágyakkal, kevesebb válás és boldogtalanság lenne a világon... egyébként 8,5 éve vagyok együtt a férjemmel, 7 éve vagyunk házasok. Szüleim 29 éve boldog házasok. Nagyszüleim több, mint 60 éve.. Úgyhogy tapasztaltból beszélek :) Egyikünk sem csalta meg egyszer sem a másikat. Se a szüleim, se a nagyszüleim. Ma is együtt nevetgélnek, jól érzik magukat együtt.. ahogy mi is.. itt letett életekről/egókról/vágyakról van szó, hűségről, akkor is amikor nincs kedved, amikor valami/valaki más kellene, jóban rosszban együtt 🤍

 • yuan fang

  yuan fang

  Acum 2 luni

  Nemzetközi lendület
  Miután a Kínai Törvényszék 2019 júniusában kihirdette ítéletét, számos kormány és emberi jogi csoport idézte. Az Egyesült Államok Külügyminisztériumának éves emberi jogi jelentése például nem csak dokumentálta ezt az ítéletet, hanem feljegyezte az az év folyamán 96 kínai Fálun Gong-gyakorló halálát is az elnyomás miatt.

  Kristina Olney, a Kommunizmus Áldozatainak Emlékmű Alapítvány (VOC) kormányzati kapcsolatokért felelős igazgatója elmondta, hogy a KKP egymilliárd dolláros vállalkozást vezetett a kényszerű szerveltakarítással kapcsolatban. Míg az áldozatok főként a Fálun Gong gyakorlói, közéjük tartoznak az ujgurok is, és fontos, hogy az Egyesült Államok és más nyugati nemzetek megállítsák a tragédiát.

  2020. december 16-án Tom Cotton amerikai szenátor Chris Smith és Tom Suozzi ház képviselőivel együtt törvénytervezetet terjesztett elő a kényszerű szervszedés leállításáról Kínában. A törvény a kényszerszervek betakarításának megállításáról szóló törvény néven ismert törvényjavaslat célja, hogy megakadályozza a Kínai Kommunista Párt abban, hogy lelkiismereti foglyoktól gyűjtsön szerveket.

  Marilou McPhedran, kanadai parlamenti képviselő elmondta, hogy az S-240-et bevezették a büntető törvénykönyv, valamint a bevándorlási és menekültvédelmi törvény (emberi szervekkel való kereskedelem) módosítására. Február 22-én a kanadai képviselők egyhangúlag megszavazták a Konzervatív Párt indítványának elfogadását, amely a kommunista Kína által az ujgurokkal szembeni bánásmódot népirtásnak minősítette.

  Sameer Zuberi, kanadai képviselő elmondta, hogy Kanada volt az első olyan ország, amely jogszabályok révén elismerte, hogy a KKP az újgurokkal helytelenül bánik. Azt mondta, hogy az Egyesült Államok átvette a vezetést a KKP megfékezésében, és arra számított, hogy más országok is követik példájukat.

  Eric Abetz, ausztrál országgyűlési képviselő szerint a szervszedés a KKP által az emberi jogok terén elkövetett számos jogsértés egyike. Szerinte ez ellentmond az egyetemes értékeknek. Bár a KKP gazdasági nyomással próbálta elhallgattatni Ausztráliát az emberi jogokon, ez nem ingatná meg az ausztrál kormány elhatározását a KKP emberi jogainak megsértése ellen.

  Ivan Vilibor Sinčić, az Európai Parlament horvátországi képviselője szerint a KKP-ból történő kényszerű szerveltakarítás a legsúlyosabb emberi jogi megsértés. Több mint 10 éve tart, és az áldozatok ártatlan Fálun Gong-gyakorlók, akik jobb polgárok akarnak lenni. Amikor először hallott a tragédiáról, dühös és szomorú volt, mivel nagyon kevesen tudtak erről. Jelenleg többen hallottak róla. Gazdasági okokból azonban az EU sokáig nem kritizálta a KKP-t. Ezen változtatni kell, nemcsak az EU-nak, hanem a világ minden országának is.

  David Kilgour, emberi jogi aktivista és volt ügyvéd elmondta, hogy a szervszedés Kínában a népirtás egy olyan formája, amely veszélyezteti az emberiség alapvető értékeit, sőt a társadalom integritását is. Reméli, hogy Kanada elfogadja a külföldi beavatkozási törvényeket, mint Ausztrália, hogy megfékezze a KKP-t.

  A Minghui információi szerint több mint 4000 Fálun Gong-gyakorló vesztette életét a kínai üldözés miatt. Csak 2020-ban legalább 84-en haltak meg. Az információs cenzúra és a KKP általi blokád miatt az áldozatok valós száma sokkal nagyobb lehet. Ezenkívül számos gyakorló hiányzott az 1999 óta tartó 21 éves üldöztetésből.

 • János P

  János P

  Acum 2 luni

  Flournak igaza van. Pont ezert egy no hamarabb megbocsájtja a megcsalast mint egy pasi.

 • Kálmán Talán

  Kálmán Talán

  Acum 2 luni

  Fluor óriási pozitív csalódás volt, viszont bármennyire is kedvelem a Valmart Peti eléggé egyszerű egy fiú :/

 • Kálmán Talán

  Kálmán Talán

  Acum 2 luni

  Szájer :D

 • Akutya

  Akutya

  Acum 2 luni

  Fröccsöt csak szódával...!

 • Attila Harcsa

  Attila Harcsa

  Acum 2 luni

  Ez egy nagyon jó téma én hasonlóan gondolom, mint a Tomi, hogy egy kapcsolatban nem tudnám elképzelni, hogy nyitottan éljek, szerintem, ha valaki igazán szerelmes egy lányba nem nézeget más lanyokat nem is érdekli más lány, de előbb-utóbb minden véget ér, ahogyan a szerelem is, ez lehet persze az egyik fél miatt, de lehet, hogy csak már szimplán, vagy nem szeretik egymást már mind a ketten, vagy az egyikük, de amint ez megtorténik az már sosem lesz igazi kapcsolat, és emiatt szokott jönni a megcsalás, ami szerintem nagyon gáz. Mindegy melyik fél által szünik meg előbb a szerelem annak tudatnia kell a másik személlyel, és nem nyitott kapcsolatba menni, mert az akármennyire is mondja bármelyik fél, hogy megbeszélik stb rosszul fog esni neki, hogy mással volt a párjuk hiába is akarná másként, de ez tényleg csak azokra igaz akik tényleg szerelmesek voltak egykor, mert ha egyszer valakit igazán szeretél valamilyen szinten mindig szeretni fogod, és érdekelni fog mivan vele. Szóval szerintem ilyen esetben jobb letisztázni, és szakítani az is rossz lesz, akkor is zavarni fog, ha mással látod, de idovel jobb lesz, és már nem fog zavarni, mert te is találsz mást, és elfogadod, hogy őboldog, és örülsz is az ő boldogságának stb. Sokkal nagyobb megalázás, és fájdalom az egy lánynak, ha megcsalják, mert már nem szereti a fiu, mint hogy őszintén elmondaná mizu, és szakít vele. Ha meg már ilyen van, mint Bencééknél is szerintem az már csak kötödés, szeretet, de már nem szerelem. Meg hát ott van az egyszerű tényező is, hogy szimplán nem illetek össze ennyi, de ez csak az én véleményem. Ez a dolog elág szubjektív.
  Én a szerelmet úgy írnám le, mint a kedvenc zenéd meghallgatod sokszor, és egy idő után megunod, még mindig szereted, de nem úgy, mint az első pár alkalommal amikor hallgattad, ez durva hasonlat, de a lényeg igaz.

 • Veszett Mókus

  Veszett Mókus

  Acum 2 luni

  Én nem várok erre 15 évet 😅 nekünk már az elejétől fogva igy működik...

 • tibor laszló

  tibor laszló

  Acum 2 luni

  Sziasztok! Jó a műsor meg a hangulat, de szerintem a fiatal srác nem való ide. Ugye csak egyszeri vendég lesz?

 • Ibolya Harmath

  Ibolya Harmath

  Acum 2 luni

  Annyira egyertelmu szamomra es remelem nem en vagyok az egyetlen aki ezt latja hogy a Jarai Mate total meleg.
  Egy hetero pasi nem mondd amugy sem olyat egy masik ferfire hogy "de cuki"
  Szerintem nagyon gaz azt mutatni a kulvilagnak h a nyitott hazassag mukodheto dolog. Fluor is ugy gondolkozik mint az osszes tobbi hetero pasi, a paromhoz ne nyuljon senki...nem tudnak elviselni meg a gondolatot sem.
  Amit Jarai es a felesege csinal pusztan annyi h a pasi cso meleg csak nem vallalja fel ezert a felesegevel van egy megegyezesuk h mindenki megy megkeresni maganak a szexualis boldogsagot mashol de baratok ettol fuggetlenul es nem akarnak kulon utakon jarni.
  Meg azt is el tudom kepzelni hogy a no is homoszexualis.
  Ki tudja.....
  Nekem azzal van csak bajom h ezzel kahniznak h milyen fasza az eletuk igy de hazugsagra epul mert nem 2 heteroszexualis ember es kamu van lekozvetitve a kulvilagnak.....

 • Dóra Bálint

  Dóra Bálint

  Acum 3 luni

  Nekem ez a zene fura alatta:( :D Folyamatosna várom, hogy legyen valami nagy durranás..de nem:D Felzaklat...

 • Szabó Norbert

  Szabó Norbert

  Acum 3 luni

  Kislányom kérdezte miután bambult Istenesre: Ez mi ez? Nem tudtam válaszolni. Remélem elrohad ez a műsor.

  • Bandi Mónika

   Bandi Mónika

   Acum 2 luni

   TE is okos vagy, hogy a kislányodnak mindent megengedsz!! Beképzelt vagy amúgy!! Senki sem fog fegyvert a fejedhez, hogy nézd!! 👍

 • Arnold Molnár

  Arnold Molnár

  Acum 3 luni

  Tudom, hogy a srác énekel a Walmarban, de kb.ennyit tudok. A bemutatkozása egy nagy NULLA. 😀 KB. semmit se értettem belőle és nem tudom most se, hogy ki ő, illetve a beszedkeszseg is nulla ha már egy enekesrol beszélünk 🙄

 • Krisztina Kovács

  Krisztina Kovács

  Acum 3 luni

  Szuper, hogy ilyen tabutémát boncolgattok! Istenes Bencével és Járai Mátéval nagyon egyetértek. Máté kifejezetten tájékozott és bölcs, nagyon elgondolkodtató dolgokat mondott. Magas érzelmi intelligenciára vall, ha egy pár tud ilyesmiről egyáltalán beszélgetni. Szerintem az etikus nonmonogámiáé a jövő.

 • Enikő Vas

  Enikő Vas

  Acum 3 luni

  Ezt a Peti gyereket talán érdemes lenne átgondolni.....esetleg mást hívni helyette.

  • Lőrinc Burai

   Lőrinc Burai

   Acum 2 luni

   Vagy helyeted aj le rola!!!!

 • L E H

  L E H

  Acum 3 luni

  végtelenül szexista és hímsovoniszta, korunk férfijainak hangjai, amit kajál a magyar társadalom, főleg a nők. congrats.

 • Maja Olh

  Maja Olh

  Acum 3 luni

  Ráskó Esztert meg néztem volna köztetek 😁 amúgy jó kis műsor, hajra.

 • szenszit tekerika

  szenszit tekerika

  Acum 3 luni

  Az első 3 percet megnéztem és hát nagyon beteg vagy

 • A. K.

  A. K.

  Acum 3 luni

  Hát én annyit röhögtem!!🤣🤣🤣

 • Shady Samy

  Shady Samy

  Acum 3 luni

  60252 04
  Fenerbahce - Genclerbirligi
  Fenerbahce 3:0 (Pontos végeredmény)
  7,75

 • Gábor Pataki

  Gábor Pataki

  Acum 3 luni

  Szar,de nem is vártam jobbat.Hátha a következő jobb lesz

 • fabian ildiko

  fabian ildiko

  Acum 3 luni

  Ki ez a gyerek a sarokba ossza az észt

  • Lőrinc Burai

   Lőrinc Burai

   Acum 2 luni

   1 marics peti valmar duo. 2 te osztod az észt 3 ájja le rólla akkor nem kell nezni a műsort

 • Laci Senpai

  Laci Senpai

  Acum 3 luni

  Hát ez valami katasztófa volt.Kb semmiről se tudtam mert nem volt semmi se rendesen felvezetve.Ezt még egy műsornak is vicc nevezni.

  • PetiDVTK

   PetiDVTK

   Acum 2 luni

   Gratula, bekerültél a 2. részbe. :) Legalábbis a kommented eleje és a vége. :)

 • Anita Solymos

  Anita Solymos

  Acum 3 luni

  Tetszett, sokat nevettem. Egy valami zavart, hogy nem hagytátok a másikat, hogy befejezze a mondanivalóját. Tomi nekem is szimpatikus lett

 • Patrik Balogh

  Patrik Balogh

  Acum 3 luni

  milyen műsorról van szó ?

 • Gyöngyi Németh

  Gyöngyi Németh

  Acum 3 luni

  Tetszett, osztottam is

 • Roland Fűri

  Roland Fűri

  Acum 3 luni

  Nagyon jó volt Bence . Én élveztem nagyon . Igazábòl lehetett volna hosszabb is .

 • Anita

  Anita

  Acum 3 luni

  Felröhögtem a gyereket 🤣

 • Nikolett Káplár

  Nikolett Káplár

  Acum 3 luni

  Végig röhögtem az egészet, nagyon jó volt!
  Azért a későbbiekben lehetne hosszabb, mondjuk 45 perc körüli vagy akár egy órás, mert ez igy nagyon rövid volt.
  Meg esetleg lehetne majd olyan téma amihez a Peti jobban hozzá tud szólni, vagy csak többször meghallgatni, mert szegény próbált néha beszélni, de elvitték a többiek.🤣🤣
  Ezen felül imádtam!😍

 • F

  F

  Acum 3 luni

  Nagyon élveztem magát a műsort,de sajnos elszomorít a tudat,hogy a mai fiatalok valóban annyira könnyen veszik a társaikat.Ricsi megnyilvánulásai teljes mértékben tükrözték a mai fiatalság nagy részének látásmódját,pár “kúrólájk” és viheti is az ágyba,minnél több annál jobb...Sajnalom,hogy valóban így látják a kapcsolatokat,és azt meg végképp,hogy az olcsón vetkőző lányok miatt,az összes többi nő le van minősítve...elszomorító!Ezt mind 16 éves fiatalként gondolom...

 • Robichu

  Robichu

  Acum 3 luni

  29:08 a kedvencem

 • Gréti Tab

  Gréti Tab

  Acum 3 luni

  Énis

 • Gréti Tab

  Gréti Tab

  Acum 3 luni

  Éni

 • Somogyi Martin

  Somogyi Martin

  Acum 3 luni

  Picit lehetne hosszabb mert neztem volna meg

 • Macseki Macsekov

  Macseki Macsekov

  Acum 3 luni

  Kötsööög

 • L E H

  L E H

  Acum 3 luni

  Igen, Tomika, itt 28:25 előtt nagyon szexista voltál. XD A nők is emberek. És a férfiak is. És ezek a sztereotípiák sosem igazak. Ugyanúgy egy férfinak is jelenthet valamit egy egyéjszakás, és egy nőnek is jelenthet semmit egy egyéjszakás. Igen, a nőkre jellemzőbb, hogy érzelmileg döntenek erről, nyilvánvalóan. De nem vagyunk fekete-fehérek, se a nők, se a férfiak, és az individuumok sem.

 • Andrea Csaszine

  Andrea Csaszine

  Acum 3 luni

  Kíváncsi lettem volna, ha ott van az Adél 😜 mit mondott volna meg a Kira..

 • Kristóf Németh

  Kristóf Németh

  Acum 3 luni

  Belenéztem, jo szar lett

 • E

  E

  Acum 3 luni

  Valaki tudja Tomi-n milyen lépő van?

 • annipannimanni

  annipannimanni

  Acum 3 luni

  Elköteleződés és kölcsönös tisztelet.

 • trinity8512

  trinity8512

  Acum 3 luni

  Kb 14 evesen hasonlo studiot rendeztunk be otthon a szobaban. Es hasonlo szinvonalu volt az operatori munka es a vilagitas is. Benyoka eddig se volt monogam Adellal nyilvan ezutan se lesz.

 • Viktória Benke

  Viktória Benke

  Acum 3 luni

  Helló !Mikor lesz a következő műsor?

 • Józan Paraszt

  Józan Paraszt

  Acum 3 luni

  Kicsit vicces, hogy kiírod a leírásban, hogy a műsor termékmegjelenítést tartalmaz :D Ha azt mondanám cuki, az buzis lenne, szóval maradjunk a viccesnél :D Szóval ilyesmit nem kell youtube-on kiírni. Ez nem a TV :) Ha szponzorált tartalom lesz benne, akkor majd be kell pipálni és ennyi. :)

 • Voldemort

  Voldemort

  Acum 3 luni

  Gyenge☹️

 • Fagyal Imre

  Fagyal Imre

  Acum 3 luni

  Egy az egyben Stefan Raab haljak meg,nagyon adom😂😘

 • Timea Tuza

  Timea Tuza

  Acum 3 luni

  Imàdtam sràcok 🙂😃

 • Bettina Rácz

  Bettina Rácz

  Acum 3 luni

  Ez k.va rövid volt.. 😅😅✌

 • Adam J Remix

  Adam J Remix

  Acum 3 luni

  26:15 Istenem, ezt fájt hallgatni. Mikor egy házasság abszolút tönkrement, nulla érzelem maradt, és mindketten elfogadják, hogy a VOLT szerelmük másokkal él meg érzelmeket és stb., és basszus az egészet megindokolja a tapasztaltságával.

 • Ricso8123

  Ricso8123

  Acum 3 luni

  A régi Vivás hangulatot idézte ez a müsőr csak lazábban. Imádtam. Tök jó hogy ilyen kincsekre is talál az ember a neten.

 • Viktor Katona

  Viktor Katona

  Acum 3 luni

  Nagyon jo lett, régen szakadtam már ennyit egy műsoron.
  Nyomjátok 🔥😎

 • Emi

  Emi

  Acum 3 luni

  😂😂❤️

 • Klaudia Pécsi

  Klaudia Pécsi

  Acum 3 luni

  👍👍👍

 • Istvan Bakos

  Istvan Bakos

  Acum 3 luni

  Nézzétek Dr. Hevesi Krisztina videóit , szuperek , humorosak , tanulságosak ...

 • Petra S

  Petra S

  Acum 3 luni

  Már a videó elején rápillantottam a kommentekre, és láttam hogy sokan kiemelték Petit. De nem gondoltam volna, hogy tényleg ennyire kellemetlen lesz, mert egyszerűen más szóval nem tudnam jellemezni. Mikor már épp átszellemül mindenki egy komolyabb témába, beszol valami oda nem illő hülyeséget vagy belenevet. Kell ilyen is néha, de mikor az ember figyelne a témára és valaki állandóan megzavarja az tényleg idegesítő tud lenni..
  Egyébként jó maga az ötlet, szeretem az ilyen beszélgetős stúdiósabb formátumokat a YouTubeon, kíváncsi leszek mit hoznak még ki ebből.

 • Benjamin Sz.

  Benjamin Sz.

  Acum 3 luni

  Jó volt nagyon a műsor! A Megálló óta vártam egy hasonló, jó kedvű, beszélgetős, laza műsorra! :)

 • Gerysson

  Gerysson

  Acum 3 luni

  Soha nem fogjuk megtudni ki a jobb oldali csávó...

  • Gerysson

   Gerysson

   Acum 2 luni

   @Lőrinc Burai Köszi, csak úgy elhadarták a nevét, az idősebb generáció sztem azóta ezen gondolkozik ki lehet. Így ok

  • Lőrinc Burai

   Lőrinc Burai

   Acum 2 luni

   A fekete mellényes Marics péter Valmar duó egyike nezd meg a hanga zseniális

  • Viktória Pető

   Viktória Pető

   Acum 3 luni

   A járai máté

 • Szabolcs Tóth

  Szabolcs Tóth

  Acum 3 luni

  Amúgy jó lesz ez, nekem valamiért Stefan Raab showk jutottak eszembe :D

 • Vasas Szabi

  Vasas Szabi

  Acum 3 luni

  Imádom🤣🤣🤣

 • Gabri2569

  Gabri2569

  Acum 3 luni

  Fluor a legjobb...

 • Kriska Ati

  Kriska Ati

  Acum 3 luni

  A Tomi mondásáról eszembe jutott a klasszik vicc:
  Székely bácsi a falu bíróságán, el akar válni a feleségétől.
  Kérdezi a bíró:
  - Mért akar elválni a feleségétől, Pista bácsi?
  - Mert megcsalt a szomszéd gazdával.
  - És maga, Pista bácsi, még sosem csalta meg a feleségét?
  - Hát dehogynem.
  - De hát akkor mért akar elválni, hiszen maga se jobb az asszonynál?
  - Ejj, maga nem ért engem bíró úr! Ha én a csizmámmal belelépek a tehénszarba, csak lemosom, és ugyanolyan lesz, mint vót. De ha a tehén jön és beleszarik a csizmámba, hát azt a csizmát maga se venné többet fel!

 • Bence Kóczán

  Bence Kóczán

  Acum 3 luni

  Rég éreztem magam ennyire cringeül 10 percig bírtam. Ez felért 3 mónikashowwal egyidőben.

 • Exler Dr.

  Exler Dr.

  Acum 3 luni

  Rákerestem Marics Petire, de még mindig nem tudtam meg ki a tököm ő :D

  • Noémi Szabó

   Noémi Szabó

   Acum 3 luni

   Keres rá valmar!!

 • Zsófia Páczelt

  Zsófia Páczelt

  Acum 3 luni

  Najoo Peti nagyon nagy forma

 • IRINGÓ DOBAI

  IRINGÓ DOBAI

  Acum 3 luni

  Nagyon rég volt Vidi nagyon vártam

 • Julius Madrow

  Julius Madrow

  Acum 3 luni

  💎💎💸💸💸🌸🌸💎💎💎🍀🍀🍀🌸🌸💸💸💸💎💎 *A szerelem miatt. Isten elküldte Fiát, Jézus Krisztust, hogy meghaljon helyünkben. Három nappal később. Feltámasztotta a halálból.
  *Most. Egyedül Jézus Krisztus által. Isten megadta nekünk az örök élet ingyenes ajándékát. Megment és meggyógyít..*  *(Nézz fel az égre és kérdezd Istent)*

 • Viktória Valentin

  Viktória Valentin

  Acum 3 luni

  Számomra 21.századi fiatalnak elképzelhetetlen, hogy ne monogámiában éljek. Nekem egy férfi van, akit szeretek és becsülök. És ez így van jól! Nekem senki ne akarja megmagyarázni az ellenkezőjét és, hogy az jó. Persze mindenkinek maga dolga, azt csinálnak, amit akarnak.

 • Szabolcs Tóth

  Szabolcs Tóth

  Acum 3 luni

  Az operatőrtől tengeribeteg lettem.

 • Natália Németh

  Natália Németh

  Acum 3 luni

  Ebbe a beszelgetesbe a Flour volt a legszinpatikusabb

  • Vivien Gábor-Szabó

   Vivien Gábor-Szabó

   Acum 3 luni

   Nekem is

 • Attila Szilágyi

  Attila Szilágyi

  Acum 3 luni

  Aki olvasta Esther Perel könyvét az tudja mi a címe annak a könyvnek, amiben erről van szó?

 • Óvoda Használt

  Óvoda Használt

  Acum 3 luni

  szegeny Peti alig jut szohoz xD